info
esittely
satama
jasenhaku
yhteydet
jasensivut

LIITTYMINEN JÄSENEKSI JA VENEPAIKAN HAKU

Jäseneksi pääsyä varten tulee kerholle lähettää jäsen- ja venepaikka-anomuslomake täytettynä siinä vaadituilla tiedoilla. Lataa oheisista linkeistä ne koneellesi ja muista heti tallentaa ne uudella nimellä itsellesi edelleen lähetystä varten. Liittymismaksu on € 500,- ja vuosittainen jäsenmaksu on € 60,- (myös kerhoon liittyneille perheenjäsenille), joka sisältää myös SPV:n jäsenmaksun.

Venepaikkojen hinnat määräytyvät kaupungin taksojen mukaisesti, siis paikan leveydestä riippuen. Seuraava venepaikkojen jako on maaliskuun puolessa välissä, vapaaksi jääneitä jaetaan veneilykauden kuluessa. Paikat anotaan aina veneilykaudeksi kerrallaan.

Kerhon jäsenyyttä voit hakea ympäri vuoden viereisillä lomakkeilla. Venepaikkojen osalta maalis-huhtikuu on otollisinta aikaa. Henkilötietojen lisäksi anomukseen tarvitaan myös venetietoja mahdollista laituripaikkaa varten. Mukaan olisi hyvä aina saaada joku suosittelija kerhon sisältä tai sellaisen puuttuessa tulee varautua valintahaastatteluun kerholla. Täytetty jäsen-anomus tulee lähettää suoraan sihteerille yhteyslomakkeen liitteenä tai tulostettuna vain maapostilla kommodorin kotiosoitteeseen.

Jäsenanomuksen lisäksi kannattaa lähettää myös täytetty venepaikka-anomus erillisenä, jos vene on jo rekisteröity ja/tai katsastettu sekä veneen tekniset mitat tiedossa.

 

Jäsenyyden saavuttamisen jälkeen kerholaisten tulee myös itse anoa joka vuosi uudestaan oma venepaikkansa tai ilmoittaa, ettei sellaista tarvitse. Nämä onnistuvat puolestaan viereisellä lomakkeella tai sähköisesti kerhon jäsensivujen kautta.

jäsenanomus
(näytöllä täyttö ja/tai  tulostus)

 venepaikka-anomus
(näytöllä täyttö ja/tai tulostus)